Traduïx

dissabte, 30 de juny del 2012

“No pujarem els impostos"


Qui creuen vostés que va dir esta frase? La va dir el Partit Popular, no sols a nivell local, sinó també a nivell nacional. Quantes vegades sentírem esta frase? La sentírem en la precampanya, en la campanya de les eleccions locals en múltiples ocasions, la vam llegir en el programa del Partit Popular i l'hem sentit en molts plens i declaracions dels nostres actuals dirigents del Partit Popular, des de la Sra. Bastidas, el Sr. Fabra i el Sr. Rajoy. Conclusió: pujada de l'IBI a Alzira per imperatiu legal, és a dir, perquè el Sr. Rajoy així ho ha cregut convenient.

Es nota que els dirigents del PP, que han “parit” esta Llei  que augmenta la contribucio com al cas d´alzira mes de 11.400 vivendes, coneixen poc la situació dels ajuntaments, perque és una intromissió en l'autonomia municipal i la Sra. Bastides Alcaldessa d'Alzira i presidenta de tots el municipis de la Comunitat valenciana mirant a la lluna.

Esta pujada és una injustícia social. En la nostra ciutat la contribució des de del 2004 fins al 2012 ha augmentat més d'un 225% i com a exemple només cal dir que una vivenda que en el 2004 pagava 179 euros ara en el 2012 pagarà 479 euros, és a dir, 300 euros més. Un total despropòsit.

L’augment que el President del Govern de la nació va dir que no faria als alzirenys ens costará este any i el que ve un 4.20 % per a més de 11.400 vivendes familiars, que és el mateix que dir 11.400 famílies alzirenyes veuran com els han tornat a pujar el rebut de la contribució.

Per si açò fora poc, la pujada s'ha fet sense informar els ciutadans, que s'han trobat amb la “sorpresa”. Els ciutadans d'Alzira no es mereixen este tracte. Es una forma de fer les coses a la qual ja ens té acostumats el Partit Popular a Alzira.

Esta imposició es la desconsideració democràtica més gran dels últims temps, ja que el Partit Popular sempre va anunciar que no pujarien els impostos i creien que eixa era la seua voluntat, molts ciutatants que els votaren i ara ens senten molt enganys per les mentides del Sr. Rajoy.

I parlant de mentides i els enganys del Partit Popular. Cal dir que són moltíssimes, sols vull dir-ne algunes que són les més importants. El 4 de novembre del 2011 Rajoy va dir que METERIA LA TIJERA A TODO MENOS PENSIONES, SANIDAD Y EDUCACIÓN. Rajoy va mentir.

El Partit popular ens enganyà en educació, Rajoy ara defensa que hi haja menys professors a l'escola pública, més alumnes per aula, que desapareguen els prèstecs renda per a estudis, que desapareguen les beques per a estudiar idiomes fora del nostre país, es reduïx un 41% les beques Erasmus, i disminuïx un 71% l'assignació pressupostària pera l’ensenyament universitari. A tot açò, cal afegir que augmenten les taxes universitàries en un 66%. Rajoy va mentir!!!

Va mentir i ha aplicat el “TIJERETAZO” en educació, en sanitat… I açò no acabat, si en 200 dies de govern han mostrat del que són capaços de fer des del principi, está clar que el que ens espera és més desocupació i més atur a la nostra comarca.

El Partit Popular ha enganyat els ciutadans i nosaltres els socialistes no  serem còmplices de la mort i asfixia de l’estat del benestar, nosaltres treballarem per evitar que estes mesures injustes vegen la llum de la realitat. No callarem i seguirem denunciant públicamente totes les barbaritats del Partit Popular i les seues mentides.

Isabel Aguilar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada