Traduïx

dijous, 27 de setembre del 2012

EL RESCAT DE LES “SOLUCIONS” DEL PP



Ja tenim data aproximada per al rescat d’Espanya, el 19 del proper mes d’octubre. El BCE ja s’està preparant per a rescatar al país. Espanya, en el mes d’octubre, ha de fer front al pagament de 27.000 milions d’euros, i no té liquidesa. 
Si a tot açò li afegim que les mafioses agències de qualificació ens qualificaran en breu com a "bono basura", els inversors voldran recuperar els seus diners, i el nostre país no podrà col•locar deute sabent que no som fiables. 
Amb aquest panorama, anem a passar a ser una colònia dels països que ens deixen els diners, i el PP que presumia abans de les eleccions que tenia la solució i que amb ells els inversors confiarien de nou en Espanya, resulta que Rajoy ens porta, en menys d’un any de "govern" a l’abisme socioeconòmic, fent pagar la difícil situació a les classes mitjanes (en extinció) i a les classes baixes (en augment), eliminant l’estat del benestar, que necessiten els que menys tenen, i fent més rics els que ja ho eren. Hem de saber que els diners del rescat aniran a parar als bancs que donaren en el seu dia préstecs sense cap mesura, i a les empreses amigues que després d’estar xuplant molt de temps de la “teta” de l’Estat, ara també estan passant les seues penúries.
 Els nostres socis europeus ens van a exigir moltes condicions i moltes més retallades, que van a dinamitar d’una vegada per tot el consum intern i encadenat a açò, augmentar la taxa de l’atur. Aquest "govern" hauria de fer un referèndum per a escoltar a la ciutadania sobre les polítiques aplicades i per aplicar pel PP.
 Anem a la deriva, sense perspectives de futur a mig termini, i no és ser pessimista. En 22 anys de docència, mai havia tingut tants alumnes sense llibres en classe per no poder comprar-los. Mentre la nostra Generalitat es gasta 48 milions d’euros en classes de religió.

DIMAS F. VÁZQUEZ
Secretari General Agrupació Local PSPV-PSOE Sueca i Membre de l´Executiva Nacional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada