Traduïx

divendres, 21 de desembre del 2012

SENYORS DEL PSOE RIBERA BAIXA, PLANS D´OCUPACIÓ SÍ, PERÒ FALSES ESPERANCES NO


Des de Bloc-Compromís volem manifestar la nostra oposició a les polítiques demagògiques que només donen falses esperances a la gent i que s'aprofiten de la  situació desafavorida que patim. Polítiques demagògiques com les que duen a terme el PSOE, amb “l’elaboració” d’uns plans d’ocupació que en lloc de pensar en solucions i camins de treball contra la problemàtica de l’atur a la Ribera Baixa, solament es converteixen en un artifici més per intentar aparentar una preocupació inexistent.
Cal saber que un pla de foment s’elabora a partir d’un seguit de criteris i es construeix a partir de referències concretes a les poblacions. És a dir, s’ha de contextualitzar i fer un estudi de la zona amb la qual s’ha de treballar, tenint en compte variants tan importants com ho són els tipus de treballs més comuns, els perfils de la gent, els seus interessos…
Així doncs, si el que es pretén és lluitar i posar fi a la situació desastrosa emmarcada per aquest context de crisi, el que no s’ha de fer és portar a l’ajuntament un pla d’ocupació uns dies abans del ple (com fan els senyors del PSOE), sinó treballar diàriament i de manera dura, i intentar consensuar amb la resta dels partits polítics totes les propostes. Actuacions com aquestes són les que ens demostren dia rere dia que l’única pretensió del PSOE és intentar fer creure els ciutadans que s’està duent a terme un treball que realment és inexistent.
És una realitat que tots els plans d’ocupació aportats pel PSOE fan referència a un model fixe que el partit fa servir per a totes les poblacions, sense tenir en compte els seus perfils propis. A més a més, aquests plans solament són aportats en poblacions on ells no governen, com Cullera (amb una taxa d’atur del 35%); ja que en poblacions governades pels socialistes, com Riola (46% d’atur) o Albalat (39%) no fan cap referència ni cap tipus d’aportació per a una possible millora.
Des de Bloc-Compromís tenim la certesa que tots aquest intents per aparentar una possible preocupació per la realitat social d’atur són falsedats. A la població d’Almussafes, on governa Bloc-Compromís la taxa d’atur és de l’11%, la més baixa de la Ribera Baixa, la coalició està treballant per a la realització de plans d’ocupació i té previst traure’ls en comissió informativa per poder consensuar-los amb tots els partits. Mentrestant, l’únic del que es preocupen els governants del PSOE (a banda de fotografiar-se amb pancartes), és de posar la cameta a unes polítiques socials més que vàlides, i presentar-ne d’altres descontextualitzades per tal de colgar-se alguns medallons.

BLOC-COMPROMÍS ALMUSSAFES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada