Traduïx

dijous, 8 de setembre del 2011

Encara més indignació

Impotència,malestar,caos ,ansietat,fatiga psicològica i física, desorientació, incertesa, inestabilitat, inseguretat, angoixa i més malestar.

Totes aquestes dolences són provocades per la falta de sentit que trobe en aquest món, on la falta de valors està a l’ordre del dia, on la velocitat amb què ens bombardegen amb notícies de successos terribles, commocionen l’esperit i arrosseguen les ganes de viure dia a dia. 
Si no més, al menys vull creure amb aquest moviment de gent que es manifesta: "els indignats"que intenta actuar de manera solidària,de manera pacífica, sense violència.
Des d’aquest poble on visc i del que sóc nadiua, veig com cada vegada més  els polítics que el regenten, s’enriqueixen a costa de projectes fantasmes dels quals ells seran els més beneficats, enganyant al poble, fent-nos ignorants, insolidaris i ases com ells i d’altres coses que no veiem. Veig com es deixen de destinar els diners que toquen a la gent del poble , a millorar les condicions educatives , fa més de cent anys que no s’ha fet una escola a Cullera.
 No hi ha alternatives  educatives per a la gent jove. No hi ha motivació. Hauria de caure’ls la cara de vergonya pel que fan i el que deixen de fer aquests que ara fan i desfan al poble, però tot al contrari el que més els agrada és eixir en totes les fotos i els tenim fins a la sopa.
Quin malestar provoqueu, sou el pitjor de la societat! Que trist!

Durant el més d’abril d’enguany s’ha publicat un llibre:"reacciona" que recull els anàlisis de diferents economistes, juristes i  periodistes espanyols de renom i nivell que saben del que parlen, recomane la seua lectura, per a tots aquells que com jo ja no podeu suportar tanta superficialitat, mentida i manipulació, almenys és una publicació aclaridora del que està passant a nivell mundial.
Tots ells estan d’acord :
Ens inciten a l’acció; però a banda d’eixir al carrer i protestar, s’haurien de prendre mesures clares de càstig per als que estan des del poder cometent crims i actes d’alta delinqüència i això és el que fa falta , una informació compromesa i de qualitat,
 una informació d’investigació encara que comporte risc, denúncia i acció consegüent, tanta impunitat diària ens mata.
No es pot viure així...
Aquest llibre és per a mi totalment recomanable però falta que els mateixos que l’escriuen tinguen un projecte per començar a desemmascarar,un projecte real amb un objectiu de acció  consensuada i cívica per a transformar  aquest injust sistema.

Acció: sí, per on comencem?
Algú podria respondrem?

Un ésser humà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada