Traduïx

dijous, 21 de juliol del 2011

PLEBS IGNORANT


Som espectadors del teatre social més gran que mai la història d'este món haja pogut contemplar. Sabeu que les meues declaracions solen ser molt exagerades quan vull que alguna cosa ressone fins pel lloc més recòndit d'este país de països.

Hi ha certa gent que  sol freqüentar bars i llocs amb ambient de poble i que són la classe de persones que amb les seues dures declaracions sobre els polítics fan abaixar moltes vegades les cares buides d'idees de molts dels representants del poble espanyol. En ocasions les seues paraules poden interpretar-se malament ja que no és molt decent el llenguatge que aboquen en les llargues converses on l'alcohol és un dels materials més comuns que sol haver-hi.

Aquestes persones volen mostrar una aparença d’homes durs i amb valors però tot sembla ser que és una absurda màscara, una cortineta de fum que tapa la veritable imatge  i a través d’ella es mostren com herois de la ciutadania, els que es preocupen i intenten ajudar legislant correctament a la pobra plebe ignorant que jau en la nació.

Tots som víctimes. Sona malament, però la paraula correcta és eixa. Perquè hi ha excepcions que de fet confirmen la regla però també hi ha una generalització que s'ha imposat en esta ciència organitzativa social.

Són aquests mateix qui titllen de partidaris als que els advertim que "generalitzem". Perquè algun d'ells ha sigut el causant que la veu córrega i seguesca corrent sobre el fet que els polítics són tots uns lladres. Els haurà, perquè d’ovelles negres n’hi ha a tot arreu, però també hi haurà eixa classe de gent i de persones que volen lluitar per un món més just i millor.

I és que estos éssers abunden, ho sabem i som conscients i per això cal lluitar contra ells. Són ells els qui trafiquen amb els sentiments del fenomen terrorista a Espanya. Aquests ens presenten programes deliciosos que a més d'un els produiria la sensació més contrària a l’ensopiment, amb un últim objectiu i un únic fi que és el d'arrabassar vots a partits normals i responsables o simplement aconseguir benefici propi.

Són ells els qui formen oligarquies compostes per "càrrecs de confiança" adscrits a les seues entitats polítiques que reben aportacions econòmiques grandioses, moltes vegades, sense donar un pal a l'aigua.

Són ells els qui aproven lleis o projectes quan governen que es basen en la falsedat i que involucren el país sencer en orgies descontrolades de mort, crispació i odi, més comunament anomenades guerres; i en la majoria dels casos es posen al costat de qui posseeix una desproporcionada força  armamentística i una tecnologia avançada que causa la completa destrucció de països que no estan civilitzats ni avançats pel que fa a infraestructures i tecnologia.

Són ells, els causants de les guerres, la fam i la misèria, els qui algun dia nosaltres els pegarem una "patà" i triarem a qui de veres ens representa.

Àlex Morales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada