Traduïx

dijous, 6 de desembre del 2012

NO PODEM RETROCEDIR! NI UN SOL RETALL MÉS EN DRETS


El dia 3 de desembre, com cada any, commemorem el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. En esta ocasió, els socialistes alzirenys volem centrar els nostres missatges a rebutjar els retalls i el desmantellament de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència i a apostar de manera decidida per promoure el dret al treball de les persones amb discapacitat per a aconseguir la seua plena integració social.
Amb este objectiu, des de PSOE d’alzira volem compartir un Manifest on expressem, l’impacte de la crisi econòmica i d’ocupació, evident en tota la societat, és molt major en les persones amb discapacitat i en les seues famílies, més que mai, hem d’exigir que s’intensifiquen els esforços per a continuar avançant en la protecció dels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
En els últims 12 mesos hem anat comprovant com El Govern del Partit Popular i el Sr. Rajoy, han ficat la tisora en la Dependència fins a reduir els fons en més d’un 30%. Han rebaixat en un 15% les prestacions econòmiques als cuidadors familiars, disminució que pot arribar fins al 85% a decisió de cada Comunitat Autònoma.
Hem comprovat també com, paral·lelament, el Partit Popular ha asfixiat amb el copago als dependents. A més, els i les cuidadors familiars no professionals han perdut les cotitzacions a la Seguretat Social que finançava El Govern i s’ha ampliat el termini fins a 2 anys perquè les Comunitats atenguen els seus dependents sense generar retroactivitat.
Els socialistes alzirenys som conscients que les persones amb discapacitat estan patint un clar retrocés en les conquistes socials i de drets obtingudes al llarg d’estos anys.
Nosaltres sempre hem defés els drets i llibertats de les persones amb discapacitat. Continuarem treballant junt amb el Tercer Sector, aliats imprescindibles, per a aconseguir una societat millor, més compromesa i més participativa, i continuarem defenent de manera prioritària la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.
Els Socialistes alzirenys volem reafirmar el nostre compromís amb el moviment de la discapacitat, per a continuar avançant en la protecció dels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Per això, animem a tots a participar activament en els actes que amb motiu d’este dia convoquen les organitzacions.


Isabel Aguilar López
Secretària General del PSPV-POSE d’Alzira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada