Traduïx

dijous, 3 de gener del 2013

URSUS ARCTOS HORRIBILIS




Que difícil és poder comentar la notícia de “patente de corso” a la moderna que ha protagonitzat el PP mitjantçant  l’entrada “ós” de la Wikipendia:  mamífer carnivor, d’alimentació  ommívor , subespècie d’ós bru, solitari, i de gran grandària 


Hi ha tantes coses inexplicables en aquest món del senyor, com la de  lloar la política de dispersió de presos d’ETA i al mateix temps anar a visitar a Carromero fent-ne de la visita un  estendard de llibertat i un manifest polític a l’exida.  Com també ho és de complicat no veure a l’Aguirre fora de la política sense fer política.


L’ós en la cultura índia d’Amèrica del Nord simbolitza el que tots podem pensar amb una miqueta de lógica: força, protecció, sabiduría, germanor.  Mentre que ací, a Spain S.A., l´unic  i horrorós animal polític és el PP. Un  govern que  adés diu blanc i ara diu negre una i altra vegada fins a l’extenuació, i que no content amb això, ho justifica en base a una , si més no,  inútil legalitat que convertix qualsevol  nyap o  desficaci en un pedaç democràtic, i la putrefacció de la democràcia esdevé una dictadura de moda de passarel·la per damunt dels ciutadans. 


No hi ha res més  desgavellat  que alliberar un delinqüent  perquè aquest “és dels nostres”. La lletra menuda en aquest cas sempre será “i que els altres s’apanyen”.

Aquest fet és una mesura feixista que no té fi, una espècie de “patente de corso”  a la moderna, un agent Smith real, un blanqueig de la corrupció del valors.  Valors per altra banda que s’apropien per la força i no per la máxima de les pontencialitats humanes que és la comprensió, l’única força universal amb què es pot lluitar incansablement .  Llarga vida a Carromero i que justíque els seus actes! Però la deriva social a què ens aboca el fet de no criminalitzar actes malvats com el del PP de medir amb dues vares, impedirá una existència pacífica de les cada vegada més abundants minories  dins de l’única majoria posible, que és la humanitat. Lloat sia aquest pregó! Quina homilía! Potser  a la fi , seria bo  dedicar-se a la música pop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada