Traduïx

dimarts, 14 de maig de 2013

VOLEM RECONSTRUIR CULLERA, EN AJUDES?


  El passat dissabte 23 de febrer es va constituir a Cullera la Coalició Compromís, donant el pas de ser una coalició electoral a una coalició política, és a dir, una cooperativa de partits i persones amb la finalitat de regenerar la vida política del nostre poble i del nostre País i de dur a terme una política al servei de les persones.
A Cullera, com a tot el País Valencià, tenim molt de treball per fer, però nosaltres estem decidits a treballar per tal de dur a terme la regeneració democràtica que tant necessiten les institucions valencianes i així poder dur a terme el canvi polític, econòmic i social que necessita el nostre País.
D’aquesta manera, la Coalició Compromís x Cullera comença una nova etapa de renovació d’idees, de discurs i de manera de treballar i per això treballarem en diverses línies d’actuació.
D’una banda, en els propers mesos durem a terme diverses xarrades en que intervindran els diferents diputats de la Coalició a les Corts Valencianes per tal que cadascú d’ells ens explique quina és la situació actual que patim les valencianes i els valencians, juntament amb persones destacades de l’àmbit social.
En segon lloc, començarem un cicle de reunions amb totes les entitats i col·lectius del nostre poble per a presentar-los de primera ma el nou projecte i, sobretot, escoltar quines són les seues idees, propostes i reivindicacions. La nostra intenció és, sobretot, escoltar.
En tercer lloc, volem que Compromís siga una plataforma on la gent puga participar activament en la mesura de les seues possiblitats. Per això, afavorirem la participació de la gent en la redacció del programa electoral i de la llista electoral per a les eleccions municipals. Volem que el nostre siga un programa electoral participaciu, de manera que la gent puga fer les seues aportacions.
Així, la Coalció Compromís x Cullera volem estar en contacte directe amb les persones del nostre poble i que els nostres regidors, tant a Cullera com a la resta del País Valencià, siguen la corretja de transmissió entre les necessitats i les reivindicacions de la societat i els nostres ajuntaments.
Tenim clar el nostre projecte i tenim clar com podem solucionar els problemes que afecten el nostre poble, basant aquestes solucions sempre en les opinions de la gent de Cullera.
Però per a poder dur a terme aquest canvi necessitem que més gent se sume al projecte. Per això, convidem a tota la ciutadania de Cullera, a que se sume al projecte de Compromís i entre totes i tots poder fer del nostre poble un referent en tots els sentits i poder aportar solucions a l’actual situació de crisi, atur i retallades de drets socials, perquè tots i totes som necessari per a dur a terme el canvi que necessita Cullera.


Marc Joan i Corihuela
Secretari de Comunicació - Compromís x Cullera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada